Keress pénzt online webkamerás modellkedéssel

Modellkedés,valódi online pénzkeresés otthonról, extra internetes pénzkereset otthoni munkával könnyedén Modelkedés, extra, pénzkereset otthonról könnyedén: INTERNETES MUNKA Live Jasmin

2011. május 23., hétfő

INTERNETES MUNKA Live Jasmin




A Livejasmin az egyik legismertebb és legelismertebb erotikus webkamerás oldal az interneten. Az oldal működése nagyon egyszerű. Vannak a modellek (Performers); ők azok akik - többnyire otthonról- egy webkamera segítségével élő képet közvetítenek magukról. A látogatók (Guests) böngészik az éppen online lévő modelleket és chat formájában kapcsolatba is lépnek velük, illetve láthatják az élő webkamerás képet. A harmadik nagy csoport az oldalon a fizető vendégek (Members) csoportja. Ők azok akik már regisztráltak a livejasmin-on ami annyit jelent, hogy potenciális vásárlók.

Ahhoz, hogy te is DOLGOZHASS AZ INTERNETEN VAGYIS ONLINE MUNKÁT VÉGEZHESS (webkamerás modell lehessél) nem kell mást tenned, mint hogy létrehozol egy szereplőfiókot.

Mire van szükség a regisztrációhoz?

* szélessávú internetkapcsolat
* webkamera
* személyazonosító igazolvány (személyi vagy útlevél) mindkét oldalának szkennelt változata
* személyes adatok

A regisztráció gyors és ingyenes.

Amint elkészült a regisztrációd, bármikor felléphetsz és elkezdhetsz élő adást sugározni,vagyis valóban dolgozhatsz otthonról mert ez tényleg valós otthoni munka. Ez az élő adás az úgynevezett free chat-részben kezdődik. Itt a free chatben bármelyik Vendég vagy Fizető vendég kapcsolatba léphet veled, beszélgethet illetve láthat téged (országok kitiltására van lehetőség, és nem muszáj arcot mutatni,tehát megmaradhat az inkognitód). Ha valamelyik vendégnek megtetszel, akkor ő elhívhat téged ún. Privát Chat-re és itt kezdődik a számodra izgalmas rész. A Privát chat alatt a fizető vendég bármit kérhet tőled (de semmi sem kötelező) és ő ezért a privát élményért fog fizetni. A Privát percdíjas, és a modell határozza meg, hogy a privát adásokat milyen percdíjért vállalja. Mivel a számlázás másodperc alapú, ezért a fizető vendég a privátba való belépés első pillanatától kezdve az onnan való távozásig fizet.

Nyilván sokan vannak, olyanok, akik félnek, hogy netán a család vagy a barátok megtudják, hogy mit is csinálnak szabadidejükben (vagy munkaidőben :-) ), ezért lehetőség van országok kitiltására. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kiválaszthatsz 3 olyan országot, ahonnan nem szeretnéd, hogy lássanak téged, így amikor egy látogató Magyarországról szeretné megtekinteni a webkamerás képedet egyszerűen csak egy reklámot fog helyetted látni.

Az oldalon többféle kategória (és alkategória) létezik. Lányok, érett hölgy, leszbikusok, párok, fiúk, stb... Illetve van úgynevezett nem vetkőzős kategória. Ez utóbbit csak azoknak ajánlom, akik folyékony angol nyelvtudással rendelkeznek, ugyanis itt még a privát műsor alatt is tilos a meztelenkedés.


Bizonyára már kíváncsi vagy rá, hogy mennyit is lehet ezzel a munkával keresni. Melyet Otthonról kényelmesen végezhetsz és te osztod be a saját idődet!Nincs főnök aki dirigálhat!!És valóban PÉNZT keresel nem csak számokat valami kamu irodában
És van egy jó hírem: nincs felső határ. Ez azt is jelenti, hogy alsó határ sincsen. a Fizetés, mondhatjuk azt, hogy teljesítménybéres. Minél több időt töltesz privát chatben, annál többet fogsz keresni. A jelenlegi legjobb modellek elmúlt 30 napban megkeresett pénzét itt láthatod (természetesen az itt látott keresetek a Livejasmin legjobb modelljeihez tartoznak, akik hosszú ideje dolgoznak, és kiépített vendégkörrel rendelkeznek!):






A privát chat percdíjas, ami annyit jelent, hogy a fizetővendég minden privátban eltöltött percért egy általad meghatározott összeget fog fizetni. A percdíjak meghatározása a livejasmin oldalain kreditek formájában történik. 1 kredit = 1 amerikai dollárral. (ez a jelenlegi árfolyam szerint* kb. 200 forintnak felel meg). Az egyszerűség kedvéért innentől a percdíjakat mindig USA dollárban fogjuk megadni. A percdíjak $1.99-$3.99-ig állíthatók. Mivel a Livejasmin biztosítja számodra a világszínvonalú kezelőfelületet, fizető vendégeket, supportot és egyéb technikai feltételeket ezért Te, a percdíjak 35%-át fogod a végén készhez kapni.

Vegyünk egy példát:

XModel $1.99 percdíjat állít be magának péntek estére. 3 óra alatt többször is elvitték Privát chatre és összesen 100 percet töltött privátban. Mivel XModel az általa beállított $1.99 percdíj 35%-át kapja ezért keresete péntek este: ($0.7x100perc) $70 azaz körülbelül 14.000 Ft.

Hogy mennyit kereshetsz? Mondhatjuk azt, hogy a határ a csillagos ég. A Livejasmin legjobb modelljei szinte minden egyes online töltött percüket privátban töltik. Természetesen minél több időt töltesz online, minél kedvesebb és beszédesebb vagy a free chat részben annál többször fognak elvinni privátba és így fogsz mind több és több pénzt keresni.

De vegyünk megint egy példát:

Tegyük fel, hogy van munkád, de esténként szeretnél még pénzt keresni webkamerás modellként, ezért esténként 4 órára felcsatlakozol. A percdíjat $1.99 állítod. Ez alatt a 4 órás periódus alatt könnyedén tölthetsz 80 percet privátban. Ez egy este alatt: $56 jelent. Vegyük azt, hogy egy hónapban nem fogsz minden nap felcsatlakozni, csak mondjuk 20 napot fogsz a livejasmin-on dolgozni. 20x$56 = $1120 (!!!) ami hozzávetőlegesen 224.000 Ft.
Persze vannak napok amikor jobban megy a munka, van amikor rosszabbul, ez természetes. Az említett 80 perc privát chatben töltött idő lehet több és kevesebb is, ez nagyrészt rajtad fog múlni.


A kifizetésről:

A kifizetési limit (az a minimális összeg, amennyit össze kell gyűjtened privátokból, ahhoz, hogy azt kifizessék) Payoneer kifizetési mód választása esetén $100. A livejasmin a kifizetéseknél úgynevezett periódusokban számol: 1 hónap 2 periódusból áll. Minden hónap elsejétől -15-ig tart az első periódus valamint 16.-tól a hónap végéig a második periódus. Ha az adott periódusban valamilyen oknál fogva nem érted el a kifizetési limitet, akkor az addig megkeresett pénzed továbbgördül a következő periódusba és hozzáadódik majd az ott keresett pénzedhez.

Egy hónapban kétszer van kifizetés; 10-én illetve 25-én.
Konkrétan két pl.:
  • első periódus: szeptember (1-15) - kifizetés: október 10.
  • második periódus: szeptember (16-30) - kifizetés: október 25.

A Livejasmin rendelkezik a legsokoldalúbb és leggyorsabb kifizetési metódusokkal. Több lehetőség közül is választhatsz:

  •   Csekk-en történő kifizetés (ingyenes)
  •   Banki átutalás ($35-$100 banktól függően)
  •   Payoneer kártyára utalás (ajánlott) (ingyenes)
Csekkes kifizetés igénylése esetén a keresett összegről a Livejasmin kiállít egy csekket, melyet postán küldenek el a részedre, és amit a legtöbb nagy kereskedelmi bank fiókjában beválthatsz.

A Banki átutalás választását nem ajánlom, a rendkívül nagy járulékos költség miatt.

A Payoneer kártyára történő kifizetés az egyik legjobb választás, hogy a keresetedhez hozzájuss. A Payoneer (www.payoneer.com) egy elismert nemzetközi cég, aki gyors internetes fizetési megoldást kínál. Amennyiben ezt a kifizetési opciót választod, a kártya regisztrációjának elfogadása után 3 héten belül postázzák a dombornyomott Payoneer Mastercard®-od.
A regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal hozzáférhetsz és kezelheted a kártyán lévő pénzedet. A kereseted minden esetben amerikai dollárban érkezik majd a kártyára, amit az egész világon elfogadnak, ahol Mastercard® logo-val találkozol; tudsz vele fizetni boltokban, éttermekben, az interneten és használhatod készpénzfelvételre bármelyik ATM automatánál.
A Livejasmin, minden regisztrált modellnek térítésmentesen biztosítja a Payoneer kártyát!





Fontos!!A regisztráció meghívásos alapon működik. Ha nem látnád a következő szöveget a regisztrációs oldalon...(lásd a képet)
                              You have been invited by a friend of Yours hirdeto
...akkor a későbbiekben, ha az ajánló vagy a meghívó nevét kéri akkor írd be, hogy:


hirdeto



A regisztráció megkezdése előtt győződj meg róla, hogy működik-e a webkamerád, valamint legyen kéznél a személyazonosító okmányod (személyi/útlevél) beszkennelt változata.

Amennyiben egyedül szeretnél (1 szóló szereplő (fiú vagy lány)) dolgozni,
válaszd az egyszemélyes regisztrációt

livejasmin - egyszemélyes regisztráció

Ebben az esetben létrehozol egy szereplőfiókot, aminek a felhasználóneve már az oldalon megjelenő neved lesz (!!!), ezért ezt alaposan gondold át, hiszen a látogatók ezen a néven fognak megismerni. (célszerű valamilyen angol nevet választani pl.: Littlesexygirl, BurningAngel stb...)

Amennyiben párként szeretnétek szerepelni, vagy szóló lányként/fiúként több fiókot szeretnél létrehozni, válaszd a többszereplős regisztrációt.

livejasmin - többszereplős regisztráció

Ebben az esetben egy úgynevezett Master fiókot hozol létre. Ennek a Master fióknak leszel te a tulajdonosa. Ez alá a fiók alá több szereplőfiókot tudsz regisztrálni, amelyek bevétele (keresete) a master fiókhoz tartozó virtuális számlán gyűlik. Pl. ha párként szeretnétek regisztrálni, de néha a hölgy egyedül is szeretne szerepelni, akkor ez a jó megoldás; ugyan így, ha egyedül szerepelsz de több néven is szeretnél szerepelni.

livejasmin modell regisztráció
* Csak ha elmúltál már 18 éves

A regisztráció átfutási ideje 24-48 óra. Általában hamarabb elfogadják a beküldött adatokat, de megtörténhet, hogy valamit elutasítanak. Ez akkor szokott előfordulni, ha nem megfelelően követted az utasításokat. Ez esetben ismételd meg az adott lépést (készíts új képet, stb…) A regisztrációs folyamat bármikor megszakítható és folytatható, de érdemes minden lépést egyszerre egy időben végrehajtani.














2 megjegyzés:

  1. Csatlakozz egy folyamatosan fejlődő ügynökséghez, ahol igazán számítasz! http://x-agency.eu/webkameras-munka/

    VálaszTörlés
  2. If you're trying to lose pounds then you certainly have to jump on this brand new personalized keto meal plan.

    To produce this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional cooks united to develop keto meal plans that are useful, decent, price-efficient, and delightful.

    Since their grand opening in early 2019, 100's of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a certified keto meal plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto meal plan.

    VálaszTörlés